About
us

Rode streep Mr. Rob Stone

Mr. Rob
Stone

Mr. Rob Stone, Robbert, heeft al van jongs af aan een voorliefde voor koken. Vanaf zijn vijfde hielp hij zijn moeder in de keuken, waarbij familie en vrienden op bezoek kwamen. Dit bleef hij lang volhouden en toen hij ouder was begon hij met koken bij de mensen thuis met de boodschappen die zij in huis gehaald hadden. Het mooiste hiervan was dat het koken niet op nummer 1 stond, maar juist het bij elkaar brengen van mensen en hen zichtbaar zien genieten van de creaties. Thuis en bij vrienden en familie waren altijd veel verschillende mensen en culturen bij elkaar, waardoor Robbert steeds nieuwe gerechten bleef leren en zich bleef verdiepen in de veelzijdige keukens uit de Cariben.

De afgelopen jaren zijn er veel mooie kansen voorbij gekomen, waarbij Robbert mee is gegaan op schrijverskampen met verschillende bekende Nederlandse artiesten als privé chef. Mede door het enthousiasme wat hieruit voortvloeide is Mr. Rob Stone nu uitgegroeid tot bedrijf en in te huren voor catering klussen en als privé chef.

Robbert Blokland Mr Rob Stone
Rode streep Mr. Rob Stone

Mr. Rob Stone

Onze kernwaarden

Voor Mr. Rob Stone staat het samenbrengen van mensen op de eerste plaats. Vrienden en familie samen zien genieten van versbereide maaltijden is waaruit de passie voor het koken is ontstaan. 

Daarnaast is de persoonlijke benadering voor elke klant belangrijk. Er wordt altijd rekening gehouden met de verschillende wensen die de klant heeft en hierop worden de maaltijden geselecteerd.

Tot slot zijn de smaak en de kwaliteit van de maaltijden natuurlijk altijd tot in perfectie uitgewerkt, waarbij producten dagvers zijn en met aandacht zijn geselecteerd.

Altijd vers

Dagverse producten met zorg geselecteerd.

Kwaliteit

De beste producten met aandacht gekozen bij lokale ondernemers en speciale groothandels.

Eigen recepten

Bereid vanuit een passie voor Caribbean food.

Mr Rob Stone_icxon_zwart

Nieuwsgierig naar mr. Rob stone?